Kefalonija

VILA TZIVRAS LASSI

CENOVNIK
PROGRAM
LOKACIJA

Vila Tzivras je smeštena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, 250m od plaže ispred hotela Meditterranean. Udaljenost od plaže Gradakia je oko 200m. Lepo uređena sa sopstvenim vrtom i mediteranskim rastinjem. U dvorištu se nalazi veliki zidani roštilj sa garniturama za sedenje, koje gosti vile mogu da koriste. Vila ima besplatan wi-fi, svaki studio ima sef. Udaljena je samo 2km od centra prelepog grada Argostolija, glavnog grada ostrva sa kojim je povezana odličnom autobuskom vezom.

Klima se doplaćuje – 5€ dnevno. Plaćanje na recepciji. Vila ima besplatan wi-fi.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g. 

WiFi

Roštilj

Frižider

TV

Klima

Sef

Opis

Vila Tzivras je smeštena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, 250m od plaže ispred hotela Meditterranean. Udaljenost od plaže Gradakia je oko 200m. Lepo uređena sa sopstvenim vrtom i mediteranskim rastinjem. U dvorištu se nalazi veliki zidani roštilj sa garniturama za sedenje, koje gosti vile mogu da koriste. Vila ima besplatan wi-fi, svaki studio ima sef. Udaljena je samo 2km od centra prelepog grada Argostolija, glavnog grada ostrva sa kojim je povezana odličnom autobuskom vezom.

Klima se doplaćuje – 5€ dnevno. Plaćanje na recepciji. Vila ima besplatan wi-fi.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g. 

CENOVNIK

Trenutno ažuriramo ponudu za sezonu 2020. Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate. Hvala

Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/3 app
1/4 app
prevoz
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/3 app
1/4 app
prevoz
Maj
31.5
10
199*
189*
189*
179*
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/3 app
1/4 app
prevoz
Jun
10.6
10
99
89
99
79
20.6
10
169
149
159
129
30.6
10
209
189
199
159
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/3 app
1/4 app
prevoz
Jul
10.7
10
269
239
259
219
20.7
10
299
269
289
249
30.7
10
309
279
299
259
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/3 app
1/4 app
prevoz
Avg
9.8
10
289
259
279
239
19.8
10
239
209
219
179
29.8
10
169
149
159
129
Cena po osobi
DINARSKI DEO: 3.990 rsd (dete 2-12g. - 2.990 rsd)
DOPLATA ZA AVION: 150€ po osobi
* POLAZAK 31.MAJA – ARANŽMAN BUS/AVION (bus u odlasku – avion u povratku)
Preuzmi
Dodatne informacije

Studio 1/2: prizemlje, studio sadrži sobu sa dva odvojena kreveta (ležaja) i kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle i rernom, aspirator, električni bokal i toster, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa peškirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi sušilica za veš.

Studio 1/3: prizemlje, studio sadrži sobu sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem i kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle i rernom, aspirator, električni bokal i toster, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa peškirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi sušilica za veš.

Apartman 1/4: prizemlje, apartman sadrži dve spavaće sobe, jednu sa francuskim ležajem i drugu sa dva standardna kreveta. Kuhinja se nalazi u odvojenoj prostoriji (frižider, sudopera, šporet sa tri ringle i rernom, aspirator, električni bokal i toster, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa peškirima, wi-fi internet. Terasa je velika, ispred ulaza u apartman sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi sušilica za veš.

Legenda
Tip smeštaja
Standard Room ssr
Superior Room spr
Apartman app
Garsonjera gar
Studio std
Bungalov bgv
Mezoneta mez
Duplex dpl
Apartman Duplex apd
Suite sut
Junior Suite jst
Family Apartman fma
Family room fmr
Opis smeštaja
Prizemlje pr
Terasa t
Manji m
Veći v
Nisko Prizemlje np
Visoko Prizemlje vp
Potkrovlje pt
Galeria gl
Sea View sv
Mountain View mv
Garden View gv
Side Sea View vs
Superior sp
Pool View pv
Tip osobe
Adult adl
Child chd
Infant inf
Vrsta usluge
Najam NA
Noćenje sa doručkom ND
Polu pansion PP
Pun Pansion PA
All inclusive AI
Uslovi plaćanja

FIRST MINUTE :

do 10% popusta na smeštaj

do 10% popusta na prevoz

Uslovi plaćanja:

- rezervacija u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

- čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15.12.2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana

 cene su izražene u evrima,  plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

PROGRAM PUTA

Autobus

* POLAZAK 31.MAJA – ARANŽMAN BUS/AVION (bus u odlasku – avion u povratku) BEOGRAD • KEFALONIA • BEOGRAD

ARANŽMAN SADRŽI: bus prevoz Beograd – Kefalonija, trajekt do Kefalonije, avionski prevoz Kefalonija – Beograd, aerodromsku taksu aerodroma na Kefaloniji, transfer apartman – aerodrom na Kefaloniji, Deca do 2 godine putuju besplatno. Dinarski deo aranžmana uključen je u cenu paket aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 13:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Kefalonije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA BUS/AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

- autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kefalonia sa pratiocem grupe.

- troškove prevoza trajektom Kilini – Poros (Kefalonia), vožnja traje oko 1,5h i troškove transfera na ostrvu (luka – vila/hotel).

- troškove transfera apartman/hotel – aerodrom.

- avio – čarter let na relaciji Kefalonia – Beograd

- aerodromsku taksu aerodroma Kefalonia

- usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija u izabranom terminu prema tabeli

- servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA BUS/AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji.

- troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Avion

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Kefalonije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:  

•avio - čarter let na relaciji Beograd - Kefalonija - Beograd

•usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli

•servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• troškove transfera aerodrom - apartman - aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).  

• aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 36,50€ (aerodrom Beograd - 21,42€, aerodrom Kefalonia - 14,10€, RF taksa - 0.98€).

• YQ taksu - 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.

• turističku taksu - 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji.  

Napomene

•Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.

•Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. 

•Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. 

•Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. 

•Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. 

•U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. 

•Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera. Raspored soba u hotelu vrši recepcija.

•Pravila oblačenja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.  

•U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

•Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

•Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja. 

•Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje. 

•Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. 

•Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika (avionski prevoz). 

•Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa. 

•Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 25/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

LOKACIJA