Sivota

VILA FOTINI

CENOVNIK
PROGRAM
LOKACIJA

Lokacija: 300m od plaže i 50 od luke, 30m od centra. Smeštaj: Studiji za dve ili tri osobe u prizemlju i na prvom spratu, apartmani za četiri osobe na spratu i potkrovlju.. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, objekat ima WiFi konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5eur dnevno.

WiFi

TV

Klima

Opis

Lokacija: 300m od plaže i 50 od luke, 30m od centra. Smeštaj: Studiji za dve ili tri osobe u prizemlju i na prvom spratu, apartmani za četiri osobe na spratu i potkrovlju.. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, objekat ima WiFi konekciju. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5eur dnevno.

CENOVNIK

Trenutno ažuriramo ponudu za sezonu 2020. Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate. Hvala

Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/4 app
1/4 app ▲
prevoz
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/4 app
1/4 app ▲
prevoz
Jun
5.6
10
139
129
99
99
15.6
10
209
199
169
139
25.6
10
269
229
199
169
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/4 app
1/4 app ▲
prevoz
Jul
5.7
10
309
269
239
209
15.7
10
349
309
279
249
25.7
10
349
309
279
249
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/4 app
1/4 app ▲
prevoz
Avg
4.8
10
349
309
279
249
14.8
10
339
289
249
209
24.8
10
259
229
199
169
Polazak
Broj noći
1/2 std
1/3 std
1/4 app
1/4 app ▲
prevoz
Sept
3.9
10
209
179
159
129
13.9
10
149*
139*
119*
119*
Autobus: Cena po osobi (Autobus + Smeštaj) ; Sopstveni: Umanjiti za 40 € po plativoj osobi
* Cene bez umanjenja za sopstveni prevoz
▲potkrovlje
Preuzmi
Dodatne informacije

POGODNOSTI ZA DECU:

Dete 0-1,99god – gratis na zajedničkom ležaju i sedištu u autobusu

Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska

Treće dete do 12 godina u porodici – gratis

PORODIČNI PAKETI UŠTEDITE 10%!

Za porodice: 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina, odobravamo popust u iznosu od 10% od ukupne cene aranžmana!

Popust se ostvaruje samo ukoliko svaki član  porodice ima svoj ležaj na smeštaju - odnosno sedište u autobusu

Legenda
Tip smeštaja
Standard Room ssr
Superior Room spr
Apartman app
Garsonjera gar
Studio std
Bungalov bgv
Mezoneta mez
Duplex dpl
Apartman Duplex apd
Suite sut
Junior Suite jst
Family Apartman fma
Family room fmr
Opis smeštaja
Prizemlje pr
Terasa t
Manji m
Veći v
Nisko Prizemlje np
Visoko Prizemlje vp
Potkrovlje pt
Galeria gl
Sea View sv
Mountain View mv
Garden View gv
Side Sea View vs
Superior sp
Pool View pv
Tip osobe
Adult adl
Child chd
Infant inf
Vrsta usluge
Najam NA
Noćenje sa doručkom ND
Polu pansion PP
Pun Pansion PA
All inclusive AI
Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja:

- 40% prilikom rezervacije aranžmana, a ostatak 20 dana pred putovanje

- ČEKOVIMA akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2019. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po prodajnom kursu poslovne banke na dan deponovanja.

- cene su izražene u evrima,  plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

PROGRAM PUTA

Autobus

1.-2. dan NOVI SAD-SIVOTA/PARGA/LEFKADA - Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa Lokomotive, iz Beograda u 14:00h, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul. Bulevar 12 febuar br. 80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Sivotu/Pargu/na Lefkadu u prepodnevnim satima (za Lefkadu: odlazak do Nidrija i transfer do Agios Nikitasa). Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.- 12. dan  SIVOTA/PARGA/LEFKADA - Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan SIVOTA/PARGA/LEFKADA–NOVI SAD - Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.


Napomene

*Najranije posle 14:00h na dan početka korišćenja usluge, napuštanje objekta na dan završetka korišćenja usluge do 09:00h po lokalnom vremenu.

*Poslednjeg dana boravka, posle napuštanja objekta, vrši se popis inventara, ukoliko je načinjena šteta ili nedostaje deo inventara, korisnik aranžmana je u obavezi na licu mesta da nadoknadi štetu u celosti. 

*Uz ključ se uglavnom dobija i privezak za struju. Po izlasku iz smeštajnih jedinica, molimo Vas da ključ ostavite u bravi. U slučaju da se ključ izgubi, zamena je 10 eura, a ukoliko se izgubi kartica, zamena je 50 eura.

*Kvarove odmah prijaviti vlasniku objekta.

*Higijenu u objektu održavaju korisnici aranžmana.

*Otpatke i toalet papir odlagati u korpu koja je predviđena za to, nikako u WC šolju, jer dolazi do zapušenja kanalizacije. Peškiri, toalet papir i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo sobe na svim destinacijama, informišite se u agenciji.

*Promena posteljine u toku boravka putnika nije obavezna po Ugovoru o smeštaju i lokalnom Zakonu o turizmu. Molimo da se o ovome raspitate u agenciji.

*Poslednjeg dana boravka, ispraznite Vaše kante za smeće.

*Molimo Vas da se od 14:00h do 17:30h, svakog dana pridržavate kućnog reda.

Organizator ovog putovanja je Nitravel . Licenca OTP 87/2010. 

- Zdravstveno osiguranje putnika pokriva nadležna osiguravajuća kuća. Zdravstveno osiguranje nije sastavni deo aranžmana, može se naknadno uplatiti kod agencije. U slučaju zdravstvenih problema, a kada nema polisu osiguranja – putnik sam snosi sve troškove lekara I ostale eventualne troškove. Kako ne biste imali ove neplanirane (I često vrlo visoke) troškove – preporučujemo vam da uplatite svoju polisu osiguranja.

- Ukoliko zdravstvena ustanova ne prihvata polisu, na licu mesta platiti troškove pregleda i obavezno uzeti račun i dijagnozu lekara, po dolasku u Srbiju, iznos se refundira u celosti. Napominjemo da troškovi lečenja obuhvataju pregled i lekove koje putnik dobije u ordinaciji. Ne obuhvataju lekove koje je putnik kupio u apoteci bez lekarskog recepta.

- Mesto dolaska je i mesto povratka u određeno vreme (videti tabele polaska) po lokalnom vremenu na dan završetka usluge. Dan pre polaska, obavezno se kod Predstavnika još jednom informisati o vremenu I mestu polaska, u slučaju da zbog nepredviđenih okolnosti dođe do neke promene.

- Autobus po dolasku u izabarno mesto staje što je bliže moguće hotelu ili apartmanu. Korišćenje taksi usluga zbog preopterećenosti prtljagom, ne spade u obaveze agencije. Transfer putnika i prtljaga do smeštajnih objekat organizovan je u Pargi u kojoj je zabranjena vožnja autobusima. Ova usluga se ne naplaćuje dodatno. Na destinacijama gde je smeštajni objekat na samoj obali, ne postoji mogućnost zaustavljanja autobusa ispred samog objekta – putnici sami nose svoj prtljag do objekta. Agencija nije dužna da putnicima obezbedi prenos prtljaga na relaciji: autobus-smeštajni objekat-autobus, stoga vas molimo da ne preopterećujete svoj prtljag.

- Prenos prtljaga od mesta istovara do hotela ili apartmana nije obaveza organizatora. Molimo putnike da vode računa o svom prtljagu, ukoliko se desi da se neki komad prtljaga izgubi, organizator nije obavezan da isti po svaku cenu povrati putniku. Organizator je obavezan da o prtljagu putnika vodi računa onoliko koliko je u obavezi prema Zakonu o ugovorima o prevozu u drumskom saobraćaju.

- U cenovniku su obeleženi objekti koji imaju obezbeđen WiFi u trenutku potpisivanja ugovora sa tim objektom. Redovno plaćanje računa za Internet i održavanje mreže obaveza je vlasnika objekta i agencija ne može da garantuje da će svi objekti u svakom trenutku tokom sezone imati WiFi. Tokom sezone mogući su prekidi u vezama, kao i opterećenje mreže koje će dovesti do slabijeg protoka informacija. Molimo sve putnike za razumevanje povodom ovoga!

- Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto. Postoji mogućnost oštećenja posuđa ili nedostatka nekog komada posuđa, koji se dogodio u prethodnim smenama – ovakvu reklamaciju molimo odmah prijavite Predstavniku, Vođi puta ili vlasniku kuće kako bi se posuđe u kuhinji kompletiralo i kako vlasnik ne bi teretio putnike za eventualni lom i sl.

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 87/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

LOKACIJA